dinsdag 24 mei 2011

Gerommeld: Tas!


Een tijdje terug op een rommelmarkt (denk dan niet aan een groot plein met 100en kraampjes, want het waren er maar 7) lag er een grote berg met allemaal tassen. De meesten waren vies, gekreukeld en oud. Het voelde even alsof ik naar een speld in een hooiberg zocht, maar er wordt niks voor niks gezegd 'gij zoekt en gij zult vinden'.


Ergens in die grote berg met tassen vond ik dit juweeltje. Een mooie tas die je aan je arm en om je schouder kan dragen. Het is volgens mij van echt leer. Het heeft een mooie bruine kleur die eigenlijk overal bij past. Toen ik hem vond zaten er wel wat grassprietjes op, maar verder is hij in een staat die je met recht z.g.a.n. kunt noemen. 


Er zitten drie vakken in. De buitenste twee vakken kan je dichtmaken met magnetische drukknoopjes en het middelste vak kan je dichtritsen. Aan de rits zitten twee leuke leren sprietjes zodat je de rits makkelijk kan dichtmaken.
In het middelste vak zit de meeste ruimte, maar in de buitenste vakken kan je bijna net zoveel kwijt. Ook zitten er verschillende kleine vakjes in de buitenste vakken. Er passen ongeveer 5 tot 6 schoolvakken in, daardoor kan ik hem helaas alleen op woensdag en vrijdag gebruiken.

Deze tas is van de H&M en de originele prijs schat ik rond de €30,-. Deze tas kocht ik echter voor maar €3,- ! Een koopje aangezien hij nog in een hele goede staat was.

Ik ben super blij met deze tas. Ondanks dat hij van de rommelmarkt komt beschouw ik hem als nieuw (:

Bezoek jij ook wel eens een rommelmarkt? En ga je dan gewoon om even te kijken of ben je een rasechte koopjesjager? Tell me in de comments!

Hope you liked it,
Melissa

3 opmerkingen:

 1. Bij ons zijn er helaas eigenlijk nooit rommelmarkten... Although I do love vintage en daar vind ik nog wel eens leuke koopjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo goedkoop voor zo'n mooie tas? Leuk!
  Ik hou ook van tassen, en ben nu wel op zoek naar en nieuwe... misschien vind ik er ook wel een op een rommelmarkt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, drie euro? Echt een supergave tas zeg!
  Maar ik ga alleen naar rommelmarkten in Frankrijk, want hier zijn geen rommelmarkten. Maar daar vind ik meestal niks haha.

  BeantwoordenVerwijderen