zaterdag 7 mei 2011

Ohja, glitters...


Vandaag had ik wel weer genoeg van de party green nail-art op mijn nagels, het begon namelijk een beetje te bladeren bij mijn duim en wijsvinger. 
Ik pakte dus een watje en nagellakremover en begon met schoonmaken. Uiteindelijk kwam ik uit bij pluizende nagels en een beteuterd gezicht. Mijn glitters wilde niet meer van mijn nagels af!
Ik was helemaal vergeten dat je glitters niet 1-2-3 van je nagels af hebt, en dat wilde ik jullie ook graag laten zien.


Wat je nodig hebt om glitters van je nagels af te halen:

v.l.n.r. : 5 watjes (door de helft geknipt), nagellakremover, 10 st. aluminiumfolie.

Ik had maar een hand gelakt, dus ik heb maar de helft van deze benodigdheden nodig. 

Doordrenk een watje met nagellakremover, er hoeft niet zoveel op dat het helemaal druipt, maar wel genoeg voor je hele nagel. Wikkel het natte watje om je nagel heen.


Pak nu een stukje aluminiumfolie, zorg dat de reep dik en lang genoeg is. Begin bij de onderkant van het watje en rol het folie steeds hoger om het watje. Het einde dat boven je vinger uit steekt, draai je in elkaar. Het ziet er niet heel mooi uit, maar het is maar voor even!


Doe dit bij al je vingers en zorg ervoor dat het watje en de folie strak om je vinger heen zitten.


Zo moet het er uit komen te zien als je al je vingers gedaan hebt. Ik weet het! Het is echt niet mooi, maar het hoeft er maar een kwartiertje op te zitten. Blijf dus lekker binnen of ga buiten in het zonnetje zitten. 
Als het kwartier voorbij is kan je de folie + het watje zo van je vinger trekken. Het gaat er heel makkelijk vanaf, dus je hoeft niet moeilijk te doen en het laagje voor laagje eraf te halen. 
Soms zitten er nog losse glitters op je nagels, maar die kan je er zo afspoelen onder de kraan. 
Als alle glitters eraf zijn, ga dan nog wel een keertje extra met nagellakremover over je vinger zodat je zeker weet dat alle nagellak eraf is.


Zo, dat is eraf. 
Het is belangrijk dat je nagels minstens twee dagen 'rust' hebben. Daarmee bedoel ik dat er geen nagellak op zit. Je nagels 'ademen' ook, en door er nagellak op te doen verstik je je nagels als het ware. Doe je dus altijd nagellak op, dan is dat niet goed voor je nagels.

Dit werkt trouwens niet alleen bij normale glitters, maar ook met glitternagellak!

Hopelijk kunnen jullie nu zorgeloos de glitters van je nagels halen, zonder pluizende nagels/watjes en beteuterde gezichtjes!

Hope you liked it, 
Melissa


3 opmerkingen:

  1. Dit wist ik nooit joh. Super handig! Thanx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah wauw handig!! :D
    Dat ga ik de volgende keer ook doen hahah!
    Ook al ziet het er best.. apart uit xd

    BeantwoordenVerwijderen