woensdag 18 mei 2011

Q: Welk beauty product gebruiken jullie het meest?


Er zijn altijd wel wat beauty producten die we niet kunnen missen! We gebruiken het elke dag en als het op is en je kan niet de stad in dan is het stressen. Iedereen heeft wel zo'n soort product naast haar wastafel staan. Welk product is dat voor jou?


Mijn dagelijkse beauty product is mascara! Ik kan écht niet zonder... Als ik het niet op heb zie ik er heel moe en levenloos uit, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik gebruik zelf mascara van Essence en van de DA. Ik doe ze niet allebei op, de ene dag doe ik Essence en de andere dag doe ik DA. Van Essence heb ik 'No Limits', deze zit in een grijze huls en is niet waterproof. Van de DA heb ik 'Dramatic Curls', deze zit in een zwarte huls. Deze is ook niet waterproof, maar wat er wel heel leuk aan is, is dat hij kan staan! (jullie krijgen nog een review over deze twee mascara's).

Nu weten jullie wat mijn meest gebruikte beauty product is. Maar waar ik eigenlijk wel benieuwd naar ben is welk product voor jullie het belangrijkste is! 
De vraag is dus: Stel, je moet onmiddellijk je huis uit en er is zo weinig tijd dat je maar één beauty product mee kan nemen. Wat neem je mee, en waarom?
Ik ben benieuwd!

Hope you liked it,
Melissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten