vrijdag 20 mei 2011

Shoppen: Bikini's/Badpakken!


De zomertijd komt er alweer aan, daarom is het tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe bikini of badpak.
Alleen... Je kunt natuurlijk niet zomaar de stad in lopen en een pashokje inspringen. Er is namelijk wel wat voorbereiding nodig voordat je je perfecte bikini of badpak vindt. Ik heb een paar tips gevonden om goed voorbereid te zijn op het vinden van je perfecte bikini of badpak!


Tip 1:  Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet. Niks zal je namelijk staan als dit niet zo is. Onthaar jezelf, knip je teennagels (lak ze eventueel ook) en gebruik (eventueel) een zelfbruinende crème. Ga dus helemaal verzorgd dat pashokje in!
Mocht je namelijk je droombadpak in handen krijgen dan zal je hem niet herkennen, omdat je niet lekker in je vel zit.

Tip 2: Trek gemakkelijke kleding aan. Wie een prins wilt vinden moet veel kikkers kussen, het wordt dus passen geblazen! Zorg ervoor dat je snel uit de kleren bent om zo veel mogelijk tijd te besparen. Zorg er ook voor dat je een onderbroek draagt die kleiner is dan de meeste bikinibroekjes. Het staat namelijk niet echt mooi als je onderbroek onder het bikinibroekje uitsteekt.

Tip 3: Het kost (meestal) veel tijd om een perfecte bikini/badpak te vinden. Kies dus een rustige dag uit (geen zaterdag dus). Stel je shopmiddag ook niet te lang uit, voor je het weet is er geen keus meer!

Tip 4: Het is vervelend als de naden van badkleding in je huid snijden, maar net zo vervelend is als het lubbert. Zorg er dus voor dat je hier goed op let. Maak een paar bewegingen (buig verschillende kanten op) om te zien hoe het valt.

Tip 5: Je badkleding moet je sterke punten accentueren en je minder sterke punten camoufleren. Dit zijn dingen waar je op kunt letten met het kiezen van de juiste bikini/badpak:
- Een hoog opgesneden broekje zorgt voor langere benen.
- Een monokini zorgt voor een slankere middel.
- Een vollere boezem krijg je door een triangeltopje of een topje met gevulde cups te dragen.
- Een bredere slip zorgt voor kleinere billen.
- Kies een donkerdere kleur voor een slank effect.

Tip 6: Dit is misschien wel de belangrijkste tip! Voel jezelf mooi. Als jij je namelijk goed voelt in je nieuwe badpak/bikini dan straal je dat ook uit, anderen zullen dit dan ook vinden!

Zo, de shopmiddagen kunnen van start gaan!
Wanneer ga jij je shopmiddag houden? Of heb je al een bikini/badpak gescoord?

Hope you liked it,
Melissa.

1 opmerking: