dinsdag 27 september 2011

Trend? Aviator jacket


Als je het mij vraagt wordt een aviator jacket een heuse trend. Ze zijn niet alleen super stoer, ook zorgen ze er prima voor dat je lekker warm blijft in de winter.
Na de klik meer over deze jas!

Ik weet wel hoe mijn winterjas eruit gaat zien dit najaar. Een aviator jacket gaat het helemaal worden als je het mij vraagt. Een stoere jas die lekker warm is en er ook nog eens heel comfortabel uitziet. Want een kledingstuk moet er natuurlijk niet alleen maar leuk uitzien...!

Gespot op de catwalk!

Maar helaas voor mij... Deze enorm leuke jassen kosten zeker boven de €100,- en dat is toch net ietsjes te veel. Dat komt vooral omdat ik geen kleedgeld heb, en mijn moeder dus alles voor mij betaald. En zeker weten dat zij geen €300,- gaat uitgeven voor zo'n jas!


Zo te zien ben ik niet de enige die van stoere jacks houd. Rihanna en Anne Hathaway zijn ook al gespot met een aviator jacket. Als dit geen trend wordt weet ik het ook niet meer!

Denk jij dat aviator jackets een trend worden? En ben jij ook van plan om zo'n jack te kopen of heb je een heel ander model in gedachten? Ik hoor het allemaal graag in de comments.

xoxo,
Melissa

2 opmerkingen:

  1. Heb je nog een nieuwe jas nodig? Dan moet je je moeder om een gunst vragen of vragen of ze het voor wil schieten. Want dit is wel een erg leuke jas! Kan je hem echt niet goedkoper krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zullen vast wel goedkope exemplaren zijn, maar die zullen dan van nepleer en van nepwol zijn en dat is erg jammer.

    BeantwoordenVerwijderen