maandag 26 september 2011

Spring 2012 - Vivienne Tam


Hierboven zijn een aantal outfits te zien die werden getoond bij de modeshow van ontwerpster Vivienne Tam. In deze show liet Tam haar ontwerpen zien voor de lente in 2012.
Klik verder voor meer foto's, outfits en een filmpje van de show zelf.


De collectie bevatte veel verschillende kleuren. Onder andere rood, blauw, zwart, groen, oranje, roze en wit. Er waren items met franjes, met verschillende bloemenprints en gewoon in effen kleuren.
Er waren in totaal 29 verschillende looks, de foto's kan je hier bekijken.

Ook is er een filmpje te zien van de show zelf. Die kan je hier bekijken.

De looks die voorbijkwamen vond ik erg mooi. Vaak hebben mensen bij het woord 'modeshow' een beeld met allemaal ondraagbare en rare items die je op een normale dag nooit aan zou doen. Vivienne heeft het tegendeel bewezen, met deze collectie heeft ze kledingstukken en setjes laten zien die je ook overdag kan dragen.
Bijvoorbeeld dit enorm schattige, maar toch vrouwelijke jurkje met een mooie lichtbruine jas:


Er zitten natuurlijk altijd wat 'vreemdere' kledingstukken bij, maar dat zegt niet gelijk dat ze niet mooi zijn. De jurk hieronder bijvoorbeeld. Niet iets voor elke dag, maar zeker geschikt voor een feestje. Ik vind hem persoonlijk heel mooi, vooral door die lange, wijde en doorschijnende mouwen.


Ik ben benieuwd of Vivienne de mode goed heeft voorspeld, en we een paar details van deze collectie in de lente ook echt terug gaan zien als trends. We shall see!

xoxo,
Melissa

PS Vivienne Tam heeft ook een eigen website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten