zondag 15 mei 2011

Obsessed: schminken!


We hebben het allemaal wel eens op ons gezicht gehad, schmink! Het lijkt makkelijk, maar er komt toch wel wat meer bij kijken dan wat kwastjes en schmink. Voor mijn maatschappelijke stage moest ik kinderen gaan schminken, gelukkig kreeg ik eerst een cursus.


Bij die cursus hebben we allemaal basisdingen geleerd:
- In de goede richting schminken.
- Sponsjes en kwasten vasthouden.
- Blenden.
- Bloemetjes
En nog meer van dat soort kleine trucjes. Heel leuk, en gelukkig ook heel leerzaam!

Gisteren was het zover, mijn eerste dag kinderen schminken! Er kwamen niet zo heel veel kinderen jammer genoeg, maar ik vond het echt heel leuk. Het maakt namelijk niet uit hoe lelijk je ze schminkt, ze vinden het altijd mooi. Gelukkig wel! 
Ook vandaag schminkte ik kinderen, deze dag kwamen er gelukkig wat meer langs. Het lukte ook steeds beter en ik vond zelf ook dat het er mooier uit begon te zien.



Maar er zitten natuurlijk gevolgen aan. Alles wat ik ontdek en leuk vind daar raak ik een beetje obsessed aan. En dus ook aan schminken...
Ik wil nu bijvoorbeeld zelf ook schmink, sponsjes en kwasten kopen. Zo kan ik bij rommelmarkten staan en dat soort dingen om geld te verdienen!
Maar ik ken mezelf langer dan vandaag, en heb besloten om niks te gaan kopen. Als het goed is, is deze obsession over een weekje over.
En tegen die tijd heb ik vast al weer een andere obsession gevonden!

Wat vind jij van schminken? En wat ben jij in je jonge jaren allemaal geweest?

Hope you liked it,
Melissa

Ps. Ik heb dat meisje hierboven NIET geschminkt, internet is mijn alles ;p

1 opmerking: